Cookies Instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Het verhaal van collega:

Henk

Service Monteur

Al 37 jaar werkt Henk bij Louter Installatietechniek. En daar mogen zowel Henk zelf als wijzelf trots op zijn. Want Henk werkt na al die jaren nog steeds met veel plezier aan mooie projecten. "Geen dag is hetzelfde, en daarom is ‘de klad’ er nooit ingeslopen. Ieder project brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, en een tevreden klant verveelt nooit", deelt Henk over zijn werk.

Over slimmer werken

 "Sinds mijn eerste werkdag zijn er natuurlijk veel veranderingen geweest bij Louter. Het werk is nu gespecialiseerder en we maken tegenwoordig meer gebruik van slimme technieken en gereedschappen. Ik herinner me nog dat we voorheen ook bezig waren met allerlei bijkomende klussen, van dakisolatie tot solderen. Gelukkig werken we nu efficiënter en veiliger. Bovendien richten we ons steeds meer op duurzame projecten, wat ik ook mooi vind", vertelt Henk over de ontwikkeling bij Louter Installatie.

Over zijn dagelijkse uitdagingen

"Het geeft altijd een goed gevoel als de klant tevreden is, en dat is door de jaren heen nooit veranderd. Maar het is geen vanzelfsprekendheid; klanten investeren flink en zijn daarom logischerwijs kritisch. En dat is prima. Dat houdt ons scherp. Want de klant staat altijd op de eerste plaats”, aldus Henk.

Een persoonlijk bericht voor potentiële nieuwe collega’s

"Wat ik potentiële nieuwe collega’s wil meegeven? Nou, in ieder geval dat ze op tijd moeten komen, haha! Mijn collega naast me was vanochtend nog te laat, en dat wordt hier in Warmenhuizen niet gewaardeerd. Maar zonder dollen, nieuwe medewerkers komen terecht in een prettig, hecht team waar de onderlinge sfeer top is. Er is ruimte om te lachen, en er is flexibiliteit en persoonlijke aandacht als het nodig is. En dat maakt dat ik de laatste jaren voor mijn pensioen met veel plezier tegemoet zie", sluit Henk af.

Ook werken bij Louter?

Alleen nog maar leuke klussen? Wij zoeken gezellige collega's. Én als jij Eerste Monteur of leerling monteur bent noemen wij dat een win-winsituatie!

Heb jij ook
#purepassie?

En wil je nog véél meer leren?
Volg dan een van deze opties:

1
Solliciteer online en dan nemen wij contact op met jou!
2
Lees de verhalen van jouw potentiële collega's en neem contact op.
3
Volg ons op Instagram en maak kennis met ons team en werk!

Samen met onze monteurs ga jij aan de slag bij heel veel afwisselende projecten. Heb jij de hands-on mentaliteit die wij zoeken?