Cookies Instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Over ons

Louter Installatietechniek verzorgt al 40 jaar gas- water- en elektrotechnische installaties, sanitair en centrale verwarming. Daarnaast installeren wij duurzame installaties; zonnepanelen, pv installaties en warmtepompen.

De werkzaamheden variëren van kleine storingen tot het opleveren van van complete installaties in woning- en utiliteitsbouw. Met een team van 20 gespecialiseerde medewerkers staat het bedrijf garant voor een snelle en nauwkeurige oplevering, waarbij de persoonlijke wensen van de klant en de nadruk op kwaliteit voorop staan.

Wij zijn trots te vermelden dat we diverse BRL-certificeringen bezitten, die de vakbekwaamheid van ons bedrijf en onze medewerkers bevestigen. Daarnaast zijn wij erkend als gas-, water- en elektrotechnische installateur, waardoor we een combinatie van expertise aanbieden die aanzienlijke voordelen voor onze klanten oplevert. Deze bundeling zorgt voor een centraal aanspreekpunt en waarborgt een optimale afstemming tussen de verschillende werkzaamheden.

#KwaliteitOp1

Bij Louter Installatietechniek streven we er altijd naar naar het hoogste niveau van kwaliteit en klanttevredenheid. Onze certificeringen dienen als bewijs dat we beschikken over de benodigde middelen om aan deze normen te voldoen.

Wij zijn een gecertificeerd bedrijf op meerdere vlakken, waardoor we met de juiste tools en #purepassie aan de slag kunnen! Met diverse BRL-certificeringen op zak, zijn het ontwerpen, installeren en beheren van elektriciteits-, gas- en waterleidinginstallaties bij ons in goede handen.

Hiernaast hebben we een InstallQ-certificaat, zijn we Stek (Stichting Emissiepreventie Koude techniek) gecertificeerd én zijn stagiairs bij ons als erkend leerbedrijf aan het goede adres!

40 jaar ervaring
De werkzaamheden variëren van kleine storingen tot het opleveren van van complete installaties in woning- en utiliteitsbouw.
Gecertificeerd en erkend
Louter Installatie staat garant voor een snelle en correcte oplevering waarbij de persoonlijke wensen van de klant en kwaliteit voorop staan.
Professioneel team
Met een team van gespecialiseerde vakmensen staat het bedrijf garant duurzame installaties gericht op de toekomst.
Louter Installatietechniek is een erkend leerbedrijf om ambitieuze monteurs op te leiden.

#PurePassie

De samenvoeging van loodgieters-, verwarming- en elektrawerk brengt aanzienlijke voordelen met zich mee. Hierdoor heeft de klant één aanspreekpunt en wordt er een optimale afstemming tussen de diverse werkzaamheden gegarandeerd.