Cookies Instellingen
sluiten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Het verhaal van collega:

Monique

Financieel controller

Bijna 15 jaar geleden is Monique gestart met de werkzaamheden voor de eigenaar van Louter Installatietechniek. Met haar eigen plekje in Warmenhuizen voelt zij zich helemaal op haar plek als financieel controller.

Samen groeien

Van alleen op kantoor naar een kantoor met 5 á 6 collega’s. De groei is niet alleen in het bedrijf geweest, maar persoonlijk heeft Monique ook een mooie ontwikkeling gemaakt. De uitdagingen zijn er dagelijks, maar daar weet zij wel raad mee. Onder andere de volledige financiële boekhouding en personeelszaken vallen onder haar hoede. Maar bij afwezigheid van collega’s springt Monique moeiteloos bij waar nodig.

Fijne werkplek, fijne baan

15 jaar is niet niks, dus waren we benieuwd wat haar 15 jaar op dezelfde plek heeft gehouden. Monique zei: “Iedereen heeft een knappe, eigen werkplek waar het fijn voelt om aan te werken. Bij Louter Installatietechniek is elke baan veelzijdig, ook op kantoor.”

Op haar eigen plekje, op haar eigen wolk zogezegd, zit zij dus heerlijk en heeft zij veel plezier met haar collega’s. Geen één dag is hetzelfde!

Ook werken bij Louter?

Alleen nog maar leuke klussen? Wij zoeken gezellige collega's. Én als jij Eerste Monteur of leerling monteur bent noemen wij dat een win-winsituatie!

Heb jij ook
#purepassie?

En wil je nog véél meer leren?
Volg dan een van deze opties:

1
Solliciteer online en dan nemen wij contact op met jou!
2
Lees de verhalen van jouw potentiële collega's en neem contact op.
3
Volg ons op Instagram en maak kennis met ons team en werk!

Samen met onze monteurs ga jij aan de slag bij heel veel afwisselende projecten. Heb jij de hands-on mentaliteit die wij zoeken?